F.A.Q.   Često Postavljena Pitanja –  ČPP

1. Kako se kemijsko čišćenje razlikuje od tradicionalnih metoda čišćenja namještaja?

Kemijsko čišćenje namještaja obično uključuje upotrebu specijaliziranih kemikalija, uređaja i tehnika za uklanjanje nečistoća i mrlja s tkanine namještaja, čime se postiže dubinsko čišćenje i osvježavanje tkanina.

2. Koje vrste tkanina ili materijala na namještaju mogu biti podvrgnute kemijskom čišćenju?

Kemijsko čišćenje namještaja može se primijeniti na različite vrste tkanina, uključujući pamuk, poliester, svilu, mikrovlakna, kožu i još mnogo toga…

3. Koje su prednosti kemijskog čišćenja u odnosu na čišćenje kod kuće?

Prednosti kemijskog čišćenja namještaja uključuju dubinsko čišćenje, uklanjanje tvrdokornih mrlja, osvježavanje tkanina i produženje životnog vijeka namještaja.

4. Kako kemijsko čišćenje utječe na boje i teksture namještaja?

Kemijsko čišćenje namještaja može utjecati na boje i teksture tkanina, pa je važno provjeriti kompatibilnost kemikalija s tkaninom prije početka procesa.

5. Jesu li kemijski proizvodi sigurni za korištenje na svim vrstama namještaja?

Većina kemijskih proizvoda koji se koriste za čišćenje namještaja dizajnirana je da bude sigurna za korištenje na različitim vrstama tkanina, ali uvijek treba provjeriti upute proizvođača i testirati na neupadljivom dijelu prije šire primjene.

6. Koliko često treba provoditi kemijsko čišćenje namještaja?

Čestost kemijskog čišćenja namještaja određuje stupanj prljavštine i korištenje namještaja, ali se preporučuje čišćenje barem jednom godišnje radi održavanja higijene i svježine.

7. Postoje li posebne mjere opreza koje treba poduzeti nakon kemijskog čišćenja namještaja?

Nakon kemijskog čišćenja namještaja, preporučuje se ostaviti namještaj da se potpuno osuši prije ponovne uporabe i izbjegavati izlaganje vlagi ili izravnom sunčevom svjetlu dok nije potpuno suh.

8. Kakav je proces sušenja nakon kemijskog čišćenja namještaja i koliko dugo traje?

Proces sušenja nakon kemijskog čišćenja namještaja može trajati nekoliko sati do dan-dva, ovisno o veličini namještaja, vrsti tkanine i uvjetima sušenja. U dogovoru s korisnikom, u mogućnosti smo ponuditi na korištenje uređaje za ubrzano sušenje.

9. Koje vrste namještaja možete očistiti?

Možemo očistiti različite vrste namještaja, uključujući sofe, kauče, fotelje, stolice, madrace, i druge tapacirane površine.

10. Koje metode čišćenja koristite?

Koristimo niz profesionalnih metoda čišćenja, uključujući dubinsko parno čišćenje, ekstrakciju vruće vode, suho čišćenje, i druge specijalizirane tehnike prilagođene vrsti i materijalu vašeg namještaja.

11. Da li su korišteni proizvodi sigurni za djecu i kućne ljubimce?

Da, svi proizvodi koje koristimo su ekološki prihvatljivi i sigurni za domove s djecom i kućnim ljubimcima.

12. Koliko dugo traje proces čišćenja?

Vrijeme potrebno za čišćenje ovisi o veličini i stanju namještaja, ali većinu poslova završavamo unutar nekoliko sati.

Dogovorite termin čišćenja

9 + 1 =

099 799 2200

Kontaktirajte nas putem mobitela ili e-maila