Politika Kolačića 

Dobro došli na web stranicu Obrta MASADO (masado.hr)! Kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i pružili personalizirani sadržaj, naša web stranica koristi “kolačiće”. Ovom politikom kolačića želimo da budete informirani o načinu na koji koristimo kolačiće i kako možete upravljati njima.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju (računalo, mobilni telefon, tablet ili bilo koji drugi uređaj) kada posjetite neku web stranicu. Oni omogućuju web stranici da “zapamti” vaše akcije i preferencije (kao što su prijava, jezik, veličina fonta i druge postavke prikaza) tijekom određenog perioda, pa vam ih nije potrebno ponovno unositi svaki put kada se vratite na stranicu ili pregledavate različite stranice.

Kako koristimo kolačiće?

Na web stranici MASADO koristimo kolačiće isključivo kako bismo poboljšali funkcionalnost naše stranice i olakšali vam pregledavanje. Kolačići se koriste za:

  • Praćenje općenitih, anonimnih informacija o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, što nam pomaže u njezinom poboljšanju.
  • Pohranjivanje vaših preferencija koje ste možda odabrali tijekom prethodnog posjeta.

Vaš izbor i kontrola nad kolačićima

Ako želite, možete kontrolirati i/ili brisati kolačiće po vlastitom izboru – za više informacija, pogledajte aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već na vašem uređaju i postaviti većinu preglednika tako da spriječe njihovo pohranjivanje. Međutim, ako to učinite, možda ćete morati ručno prilagoditi neke preferencije svaki put kada posjetite web stranicu, a neke usluge i funkcionalnosti možda neće raditi.

Dijeljenje s trećim stranama

MASADO se obvezuje na zaštitu vaše privatnosti. Ne prodajemo, trgujemo niti iznajmljujemo vaše osobne podatke trećim stranama. Podaci koje dobrovoljno ostavljate putem naše web stranice, kao što su email adresa, ime, broj telefona i poruka, koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni, kao što je komunikacija s vama.

Za više informacija o načinima na koje štitimo vaše osobne podatke, molimo vas da pročitate našu [Politiku Privatnosti].

Promjene u politici kolačića

MASADO zadržava pravo da povremeno ažurira ovu politiku kolačića. O svim promjenama će biti obaviješteni na ovoj stranici. Ohrabrujemo vas da periodično pregledate ovu stranicu kako biste bili informirani o najnovijim informacijama o našim praksama upotrebe kolačića.

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem [kontakt forme] na našoj web stranici.

Datum posljednje izmjene: 10.03.2024.